"Vitamini, minerali & suplementacija - pokretačka snaga zdravog života"

II Nacionalni simpozijum Udruženja za razvoj medicinskih i menadžment edukacija MedScape pod nazivom: "Vitamini, minerali & suplementacija- pokretačka snaga zdravog života"

II Nacionalni simpozijum Udruženja za razvoj medicinskih i menadžment edukacija MedScape pod nazivom: "Vitamini, minerali & suplementacija - pokretačka snaga zdravog života" održan je u Crowne Plaza u Beogradu 09.10.2019.godine. Skup je okupio oko 200 učesnika, izlagača i eminentnih predavača.

Na skupu su učestvovali predavači medicinskog i farmaceutskog fakulteta Beogradskog univerziteta, kao i gosti iz Privredne komore Srbije, zatim Ahiley Gym i Borilačke akademije, zatim gošća iz advokatske kancelarije Moravčević, Vojinović i partneri u kooperaciji sa Schonherr Austrija.

Pored stručnih održana su komercijalna predavanja poznatih renomiranih kompanija sa kojima sarađujemo i ovim putem im se zahvaljujemo što su prepoznali i podržali ovaj skup koji zaista opravdava svoje postojanje, kao i pokroviteljstvu Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Skup je akreditovan od strane Zdravstvenog saveta Srbije, za sve ciljne grupe polaznika.

Hvala Vam još jednom na ukazanom poverenju i nadamo se da ste uživali i usvojili još neke novine i znanja