Dobrodošli na platformu za online učenje
Udruženja MedScape

Online učenje predstavlja najveću revoluciju
u savremenom obrazovanju.

Milioni polaznika iz celog sveta opredelјuju se za online programe ili barem jedan kurs putem online platforme. Napravio je ogromnu promenu i pomak u sistemu i otvorio velike mogućnosti za sve koji žele nešto da nauče.

Ipak, online obrazovanje je i dalјe povezano sa stereotipima. Ljudi često misle da online polaznici nisu dovolјno pametni za tradicionalni fakultet ili univerzitet, da su lenji i ne dobijaju "stvarne" diplome. Ove tvrdnje odvraćaju mnoge lјude od online obrazovanja, pa se zaglavlјuju u tradicionalnom obrazovnom sistemu koji troši ogromnu količinu novca, živaca i vremena.

Najava

Dozvolite da Vam predstavimo prednosti online edukacija:

Možete naučiti
šta god želite!
Udobnost -
iz Vaše fotelje!
Online edukacije
izgledaju odlično za dalje obrazovanje samog pojedinca!
Samo tempirano učenje
kada Vama odgovara!
Niži troškovi
kotizacija!

Platforma za Online edukaciju predstavlja jednu od najvećih i najraznovrsnijih baza programa namenjenih profesionalnom usavršavanju svih zdravstvenih radnika i saradnika, kao i menadžera svih pozicija.

Platforma je koncipirana tako, da će svi zdravstveni radnici i saradnici,i menadžeri naći veliki broj online-testova, stručnih sastanaka, kurseva, kao i kongresa i simpozijuma, akreditovanih od strane Zdravstvenog saveta Srbije, a sve u cilju produžavanja i/ili obnavljanje licence.<br> Svi edukativni programi su raspoređeni po zanimanjima i vrstama programa. Više informacija o programu koji Vas interesuje i načinu na koji se on koristi možete dobiti klikom na naziv izabranog programa.

Potvrdu o završenom online programu, u PDF formatu ćete dobiti na Vašu e-mail adresu, odmah pošto završite propisanu proceduru i popunite evaluacioni upitnik, a papirnu formu uzorka šaljemo poštom.

Ukoliko vam je potrebna dodatna pomoć ili informacija u vezi sa korišćenjem programa, pozovite korisnički servis koji radi svakog dana od 8:00 do 16:00, ili putem maila:

Želimo Vam ugodan boravak na našoj on line platformi! S poštovanjem,
Tim Udruženja MedScape

Aktuelni kursevi

Naši predavači

Ocenite nas sa smajlićima

Komentari klijenata